Το Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης προσκαλεί τους κατοίκους της πόλης να αξιοποιήσουν πιο δημιουργικά την σωματική άσκηση στο πλαίσιο του ‘’Map Your City’’ και να αναδιαμορφώσουν την ψηφιακή εικόνα της πόλης.  Για ένα μήνα, από τις 24 Νοεμβρίου μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου, ο οργανισμός στοχεύει στην συλλογή φωτογραφιών της πόλης που αντικατοπτρίζουν την ταυτότητα αυτής, μέσα από την οπτική των κατοίκων της. 

Περισσότερα...

Για το Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης, τη ΣΥΝ-ΘΕΣΗ | Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κατερίνης, το όραμα του οργανισμού και τις επικείμενες δράσεις του σωματείου μίλησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ Γιώργος Παπαγεωργίου στον Θέμη Κωτούλα και το e-pieria.gr. 

Τη συνέντευξη μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

Το Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης σε συνεργασία με το Δήμο Κατερίνης και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, διοργανώνει τη ΣΥΝ-ΘΕΣΗ | Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κατερίνης.

Περισσότερα...

Το Σάββατο 4 Μαΐου στις 18.00 μ.μ., το Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση «20 για την Κατερίνη, 20 προτάσεις για να κάνουμε την πόλη ανοιχτή και φιλική προς τους νέους» στην αίθουσα του πρώτου ορόφου του συνεδριακού κέντρου «ΕΚΑΒΗ».

Περισσότερα...

Σαραντατρείς πρωτοβουλίες επιλέχθηκαν με σκοπό να χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο του έργου «ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» που υλοποιείται από το ΥΜΑΘ, όπως ανακοινώθηκε σε ανοιχτή εκδήλωση στην αποθήκη Γ' στο λιμάνι.

Περισσότερα...